Happy halloween<3

Ja nu är de ett tag sen jag skrev sist,livet går vidare precis som förr.Det är fortfarande ingenting mellan mig och dave och de kommer det nog aldrig bli igen tråkigt.Har hunnit med ganska mycket på skolan också skaffat häst och allting också :) helt underbart :). Men jag vet som inte vad jag ska blogga om längre,om ni har tips säg då till.




 mina små ÄLSKLINGAR =)<3

KLARAT :)

jag klarade traktorkortet idag :) :) :) fasen va bra jag är :)

nervös

shiit så nervös jag är inför i morgon,först har jag skrivningen och sen uppkörningen..Hoppas bara på det bästa :).Snart har man för hoppningsvis traktorkortet :)

Önska mig lycka till nu :).

Måndag

Ja då var det måndag igen då,känns som att bara veckorna flyger iväg nu :(. Skoldagen gick rätt så fort,fick köra timberjacken idag inte den bästa om jag få påpeka de..Men man ska int bara ha roligt här i livet. Efter skolan bar det av till stallet och titta på en häst som man kan säga är som min nu :).Eller i allafall 1år framöver.Känns som att jag bara babblar och babblar och kommer inte fram till nånting.Hoppas eran dag varit bra :).





snö... :/

Ja vill verkligen inte att det ska börja snöa redan... :/ det är ju bara i början på Oktober.... http://flum.files.wordpress.com/2008/11/sno_i_traden_435x289.jpg

RSS 2.0